Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MVV in beroep tegen schorsingen Perez en Plum

Datum nieuwsfeit: 13-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MVV Maastricht

MVV in beroep tegen schorsing Kenneth Perez.

De KNVB heeft Kenneth Perez een schikkingsvoorstel gedaan i.v.m. de vermeende elleboogstoot die hij na de wedstrijd zou hebben uitgedeeld aan De Graafschap speler Abdul Rahman Issah. Scheidsrechter van Beek heeft dit in zijn rapport gemeld. Volgens dit schikkingsvoorstel moet de Deen 3 wedstrijden langs de kant blijven en krijgt hij een wedstrijd voorwaardelijk. MVV zal hiertegen in beroep gaan. Donderdag zal een delegatie naar Zeist vertrekken. Vrijdag zal de arbitragecommissie een uitspraak doen.

MVV in beroep tegen schorsing Rick Plum.

De KNVB heeft Rick Plum 1 wedstrijd schorsing opgelegd vanwege zijn rode kaart. TV-beelden en foto's (zie de foto-pagina) pleiten de MVV-verdediger vrij. Opvallend is de uitspraak van De Graafschap speler Eric Viscaal die aangeeft dat er niets onreglementairs is gebeurt. Ook tegen deze strafmaatregel gaat MVV in beroep.Net als de zaak Perez zal MVV haar verweerschrift donderdag overhandigen aan de KNVB. Uitspraak vrijdag 15 oktober.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie