Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 13-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten 13 oktober 1999 tot 9.30 uur
10:05 woensdag 13 oktober 1999

Ernest Zinsmeyer 0592 383017 / 0622 662875

HOOGEVEEN
Automobilist van de weg na drankgebruik
Woensdagmorgen omstreeks 5.00 uur raakte een 34-jarige automobilist uit Almelo van de weg op het klaverblad A28. In een flauwe bocht van de afrit ging hij rechtdoor en kwam in de berm tot stilstand. De man bleek gedronken te hebben. Hij weigerde mee te werken aan de verplichte ademtest. De man krijgt een proces-verbaal, en zijn rijbewijs is ingevorderd.

EMMEN
Woninginbraak
Dinsdagmorgen is ingebroken in een woning aan de Hulsackers. De tuindeur bleek te zijn opengebroken. De 43-jarige bewoner mist een computer, een videocamera, en een geldbedrag.

EMMEN
Bedrijfsinbraak
Dinsdagnacht tegen 0.15 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Hoenderkamp. Om binnen te komen is een ruit van de roldeur ingegooid met een steen. Door het kapotte raam kon de dader naar binnen. Uit de zaak zijn telefoonaccessoires weggenomen.

EMMEN
Winkeldiefstal
Dinsdag omstreeks 12.00 zijn twee jongedames van 18 en 17 jaar, afkomstig uit Emmer-Compascuum en Emmen, betrapt bij de diefstal van ondergoed in een winkel aan De Weiert. Tegen beide wordt proces-verbaal opgemaakt.

HOOGEVEEN
Winkeldiefstal
Dinsdag tegen 15.30 uur is een 18-jarige jongeman uit Hoogeveen betrapt bij de diefstal van een walkman en een hoofdtelefoon. Dat gebeurde in een winkel aan de Hoofdstraat. Zonder deze spullen, maar met een snelrechtdagvaarding, is hij na verhoor heengezonden.

ASSEN
Vluchtende winkeldief aangehouden
Dinsdagmiddag omstreeks 16.30 werd een 41-jarige man uit Hoogeveen betrapt bij de diefstal van een boormachine en een decoupeerzaag. Dat gebeurde in een bouwmarkt aan de Claes van Gorcumstraat. Nadat de man was betrapt vluchtte hij naar buiten. Personeel van de bouwmarkt wist hem te pakken te krijgen en aan de politie over te dragen. De man had bij zijn vlucht de boormachine, ter waarde van ongeveer 400 gulden, weggegooid. Deze was in het water terechtgekomen en onverkoopbaar. De man kreeg een snelrechtdagvaarding uitgereikt. Ook kan hij nog een rekening verwachten als vergoeding voor de boormachine.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie