Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Gemert/Laarbeek

Datum nieuwsfeit: 13-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Gemert/Laarbeek 10/13/99

Persberichten 13 oktober 1999/

Politieberichten

Handel: Portugese zwerver:
Dinsdagavond werd op een camping te Handel een 34-3'arige Portugese zwerver door de politie aangehouden. De man welke verward was dreigde aldaar de ramen in te slaan. Eerder die dag was dezelfde man al in verwarde toestand aangetroffen in een café en een auto te Gemert alsmede in een schuur te Lieshout.

Gemert: Aanrijding auto /lantaarnpaal:
Dinsdagavond omstreeks 21:50 uur botste op de Drossard de La Courtstraat te Gemert een 47-jarige inwoner uit Heeswijk-Dinther met zijn auto tegen een lantaarnpaal. Door de aanrijding kwam de lantaarnpaal in een heg terecht en kwam de auto op zijn zijkant tot stilstand. Er was alleen materiële schade.

Mariahout: Inbraak sportkantine
Dinsdagnacht werd ingebroken in de sportkantine van het sportpark de Heibunders te Mariahout. Door de dader(s) werd een oude kopieermachine meegenomen welke later in de nabijheid van het sportpark werd teruggevonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie