Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 13-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 10/13/99

Persbericht 13 oktober 1999/

Berichten uit Eindhoven

Eindhoven: Medewerker pizzeria overvallen
Woensdagmorgen rond 0.30 uur is in een pizzeria aan de Karel de Grotelaan een 23-jarige Eindhovense medewerker beroofd. Hij was nog wat administratief werk aan het doen, toen er twee mannen binnen kwamen. Een van hen kneep de keel van het slachtoffer dicht, terwijl de ander een enveloppe met geld wegnam. Hierin zat ruim anderhalf duizend gulden. Daarmee verdwenen ze.

Eindhoven: Man bestolen
Een 20-jarige man uit Geldrop is woensdag rond 3.00 uur op de Leenderweg beroofd van zijn legitimatiebewijs. De man fietste over de Leenderweg, ter hoogte van de Kalmoesstraat. Daar kwam hij een man en een vrouw tegen. De man vervoerde een verkeersbord op zijn fiets. Toen de Geldroppenaar hen passeerde, sloeg de man hem enkele keren. Het slachtoffer kwam ten val. Hierop pakte de vrouw zijn portemonnee uit de achterzak van zijn broek. Zij pakte uit de portemonnee het legitimatiebewijs en stopte de portemonnee weer terug in de zak. Daarna verdwenen de man en de vrouw.

Eindhoven: Tas geroofd
Woensdagmiddag om 13.00 uur is op het Eindje een 70-jarige Eindhovense vrouw beroofd van haar boodschappentas. Een man op een mountainbike rukte de tas uit haar hand en reed er mee weg. In de tas zaten een portemonnee met f 625,= en een aantal persoonlijke bezittingen. De vrouw kwam bij de diefstal ten val waardoor ze enkele schaafwonden opliep.

Eindhoven: Verdachten weer snel terug
Een 33-jarige man en een 31-jarige vrouw, beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn woensdag een kwartier na hun vrijlating weer aangehouden en ingesloten. De twee verlieten dinsdag om 14.00 uur het hoofdbureau nadat ze daar enkele dagen hadden gezeten omdat ze verdacht werden van een diefstal in een ziekenhuis. Zij waren zondagmiddag aangehouden toen een politieman hen zag lopen met een computer. Dinsdagmiddag om 14.15 werden ze aangehouden nadat ze bij een elektronicazaak in de Hermanus Boexstraat een draagbare radio-cassetterecorder stalen. Zij konden na een achtervolging door personeel van de zaak en een passerende motoragent in de Vestdijktunnel aangehouden worden.

Eindhoven: Politie zoekt getuigen dodelijke aanrijding De politie van Woensel Noord zoekt getuigen van de aanrijding waarbij de 16-jarige Gabriëlle Kooij om het leven is gekomen. De aanrijding gebeurde op vrijdag 8 oktober om 16.00 uur op de Eindhovenseweg richting Son. De auto waarin het slachtoffer zat kwam op de weghelft voor het tegemoetkomend verkeer terecht en werd daar aangereden door een auto die vanuit de richting Son kwam. Het meisje werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht waar het een dag later overleed aan de verwondingen.
Mensen die de aanrijding hebben zien gebeuren worden opgeroepen te bellen met de politie Woensel Noord, 040 233 09 00.

Jongerenweekend met politie en buurtwerk
De politie Woensel Zuid en Buurtwerk Eindhoven organiseren van vrijdag 22 oktober tot en met zondag 24 oktober een weekendkamp voor jongens en meisjes van 13 tot en met 19 jaar uit Woensel. Het weekend is een voortzetting van het project 'Samen leven, samen beleven'. In dit project werden in voorgaande jaren allerlei activiteiten zoals snorkelen, kanoën en strandspelen georganiseerd. Vorig jaar was er een weekend in Drenthe. Dit weekend viel bij de jeugd goed in de smaak. De inhoud van het programma in het weekend van 22 tot 24 oktober is nog geheim. Er is in ieder geval een vol programma met allerlei leuke activiteiten. De jeugd overnacht in tenten.
Kosten
Er kunnen dertig jongeren in de leeftijd van 13 t/m 19 jaar mee. De kosten zijn f 40,= per persoon. Een tweede of volgend kind uit een gezin betaalt f 30,=.
Opgeven
Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Buurtwerk Eindhoven op de volgende locaties:
Generaal Pattonlaan, tel.: 245 00 67
Nieuwe Fellenoord, tel.: 243 54 95
Wattstraat, tel.: 243 37 09.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie