Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 13-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 13 Oktober

VUURWERKGOOIER AANGEHOUDEN HEESCH

Op 12 oktober 1999 omstreeks 20.00 uur is een 15 jarige jongen uit Heesch aangehouden ivm afsteken van vuurwerk. Bij de politie waren klachten binnengekomen van het afsteken van vuurwerk nabij de Wisboom te Heesch. Toen de politie onopvallend de locatie in de gaten hield, zagen ze de Heeschenaar vuurwerk afsteken. Hij kreeg een boete van f 55,-. Hij bleek nog 5 strijkers over te hebben en deze zijn inbeslaggenomen.

INBRAAK WONING HEESCH

Bij een inbraak in een woning aan de Bosschebaan te Heesch in de nacht van 12 op 13 oktober 1999 zijn een dames- en een herenfiets weggenomen. Waarde ongeveer f 2000,- De daders forceerden een raam.

INBRAAK AUTO OSS

Uit een geparkeerde auto aan de Dassenburcht te Oss is in de nacht van 12 op 13 oktober 1999 de autoradio met geluidsboxen weggenomen. Waarde onbekend. De daders forceerden een raam.

INBRAAK AUTO OSS

Uit een geparkeerde auto aan de Hertenwissel te Oss is in de nacht van 12 op 13 oktober 1999 de autoradio met een 20 tal cd's weggenomen. Waarde onbekend. De daders vernielden een portierraam.

INBRAAK AUTO OSS

Uit een geparkeerde auto aan de Ruijterstraat te Oss is in de nacht van 12 op 13 oktober 1999 de autoradiocdspeler met een 7 tal cd's weggenomen. Waarde onbekend. De daders vernielden een portierraam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie