Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ballast Nedam bespreekt overname Zaandams aannemingsbedrijf

Datum nieuwsfeit: 14-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ballast Nedam

-

Ballast Nedam Woningbouw voert besprekingen over overname Zaandams aannemingsbedrijf

Ballast Nedam Woningbouw B.V. en het familiebedrijf Aannemingsbedrijf F.W. Onrust B.V. uit Zaandam voeren besprekingen om te komen tot een 100% overname.

Aannemingsbedrijf Onrust richt zich op onderhoudswerkzaamheden voor professionele organisaties zoals woningbouwcorporaties en is actief in Noord-Holland.

Ballast Nedam Woningbouw is landelijk actief op het gebied van planontwikkeling, nieuwbouw, grootonderhoud en woningservice.

De beoogde overname past in de strategie van Ballast Nedam Woningbouw om de bestaande positie op het gebied van onderhoud en renovatie verder te verankeren en uit te bouwen.
Op het gebied van woningservice zullen belangrijke synergie voordelen ontstaan door samenwerking met de bestaande woningservice onderdelen van Ballast Nedam Woningbouw.
Aannemingsbedrijf Onrust heeft een omzet van 25 miljoen gulden en heeft 90 mensen in dienst. Voor het personeel heeft de overname geen gevolgen.
Het bedrijf zal haar eigen identiteit behouden, de heer P. Onrust blijft directeur.
Naar verwachting zal de overname reeds in 1999 een positieve bijdrage leveren aan de omzet en het resultaat van Ballast Nedam Woningbouw. De SER en de betrokken vakbonden zijn geïnformeerd. De desbetreffende ondernemingsraad heeft een positief advies uitgebracht.

-

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie