Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeestersvacature Nijkerk

Datum nieuwsfeit: 14-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Burgemeestersvacature Nijkerk

14 oktober 1999
Door de samenvoeging van de gemeenten Hoevelaken en Nijkerk ontstaat op 1 januari 2000 de nieuwe gemeente Nijkerk (ongeveer 35.600 inwoners, provincie Gelderland). Het ambt van burgemeester is op die datum vacant.
Voor deze vacature geldt dat aan sollicitaties van burgemeesters van op te heffen gemeenten en van oud-burgemeesters van opgeheven gemeenten in het bijzonder aandacht zal worden besteed. Vanwege de ondervertegenwoordiging van vrouwen in het ambt van burgemeester gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een vrouw.
Aan de sollicitatie van de zittende burgemeester van de op te heffen burgemeester gemeente Nijkerk zal in het bijzonder aandacht worden besteed.
Zij die belangstelling hebben voor het ambt van burgemeester in Nijkerk dienen voor 5 november 1999 een sollicitatiebrief - gericht aan Hare Majesteit de Koningin - in te zenden bij de commissaris van de Koningin in Gelderland. De profielschets van de te benoemen burgemeester is daar tevens op te vragen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie