Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MicroStrategy introduceert MicroStrategy Telecaster

Datum nieuwsfeit: 14-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MicroStrategy introduceert MicroStrategy Telecaster™ gepersonaliseerde informatie via telefoon

Utrecht, 14 oktober 1999. MicroStrategy lanceert MicroStrategy Telecaster, waarmee via de telefoon gepersonaliseerde informatie naar klanten, medewerkers en zakenrelaties verstuurd kan worden. MicroStrategy Telecaster is ontstaan door het combineren van spraaktechnologie, moderne telefonie diensten en business-intelligence oplossingen.

MicroStrategy Telecaster gebruikt voorkeuren die gebruikers via het internet of de telefoon kunnen instellen. Op basis hiervan ontsluit MicroStrategy Telecaster informatie in grote datawarehouses en verzendt het als gepersonaliseerde spraak- en tekstberichten. MicroStrategy Telecaster werkt met de MicroStrategy Server, de on-line analytische processing server, om relationele databases te koppelen aan andere ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie