Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Precise Biometrics presenteert vingerafdruk-identificatie

Datum nieuwsfeit: 14-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Precise Biometrics presenteert de persoonlijke vingerafdruk-identificatie

Precise Biometrics presenteert trots zijn nieuwste product voor persoonlijke vingerafdruk-identificatie. Het biedt een veilige toegang tot en een flexibel logon-systeem voor Windows NT netwerken en werkstations. Het product vervangt normale logon, gebruikersnaam en password met veilige vingerafdruk-verificatie. Het systeem bevat een reader, verbonden met een PC met een uniek software-product voor patroon-herkenning en een handig programma voor de toegangsadministratie van gebruikers.

Wat het systeem uniek maakt is het gebruik van een veel grotere hoeveelheid informatie van elke vingerafdruk dan eerdere systemen. Dankzij inhouse onderzoek en ervaring kan de verwerking van de data ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie