Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Leidse Eigenaren halen fietsen niet op

Datum nieuwsfeit: 14-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Eigenaren halen fietsen niet op

Steeds minder eigenaren halen fietsen op die in het kader van de actie 'Fiets fout = Fiets weg' door de gemeente zijn verwijderd. Wellicht weten te weinig mensen dat het depot is verplaatst naar de Oude Vest 215, de voormalige campingwinkel van firma Breedveld.

Het gemeentedepot aan de Oude Vest staat bomvol. Foto: Wim van Noort.

De 'Fiets fout = Fiets weg'-actie houdt in dat fietsen op en rond het Stationsplein, die niet in de rekken staan, als waarschuwing eerst een sticker krijgen opgeplakt. Staan ze daarna nog steeds 'fout geparkeerd', dan worden ze meegenomen en in afwachting van hun eigenaar gedurende maximaal drie maanden opgeslagen in het gemeentedepot.

Eigenaren kunnen op vertoon van een identiteitsbewijs en de sleutel van het fietsslot hun rijwiel terugkrijgen. Het depot is open op maandag tussen 12.00 en 13.00 uur, en op woensdag tussen 19.30 en 20.30 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met Wijkbeheer stadsdeel Midden (071-5167646).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie