Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Leiden zoekt jongeren voor schoonmaak

Datum nieuwsfeit: 14-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Goed geld verdienen met opruimen

Onder het motto 'Leiden cleanen, geld verdienen' is de gemeente Leiden op zoek naar jongeren die een aardig bedrag in hun zak willen steken met een paar uur per week licht werk. Rond de scholen in de buurt van de Leidse Hout zwerft van alles rond wat er niet hoort, zoals blikjes, chipszakjes en snoeppapier. Scholieren gaan dit tegen betaling opruimen onder leiding van een medewerker van de dienst Milieu en Beheer. Het loon is 7,50 gulden netto per uur. Dat is een stuk meer dan het minimumjeugdloon en je hoeft er niet vroeg voor op te staan. Er wordt bovendien vakantiegeld uitgekeerd.

Iedereen van vijftien jaar en ouder kan zich aanmelden. Alleen, maar natuurlijk ook met vrienden en vriendinnen. De schoonmaakploegen gaan op dinsdag en donderdag na schooltijd opereren vanuit het gebouwtje achter het theehuis in de Leidse Hout. Het werk duurt tot de zomer van het jaar 2000, maar je kan je ook voor een kortere periode inschrijven. Voor meer informatie kun je terecht bij Patrica de Beer, Talitha Kaptein en Lizzy de Wilde van uitzendbureau Impuls (071-5165102).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie