Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Breda: Nota van commentaar `koffertje' vastgesteld

Datum nieuwsfeit: 14-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

NOTA VAN COMMENTAAR `KOFFERTJE' VASTGESTELD

Het College van B&W heeft de Nota van commentaar op het `Koffertje' vastgesteld. In de nota staan alle reacties van partners, organisaties en andere inwoners van de stad op de Meerjarenvisie van november 1998. Deze reacties hebben mede ten grondslag gelegen aan de totstandkoming van de Stadsvisie en het stedelijk ontwikkelingsprogramma Grote stedenbeleid. Ook in de ontwikkelingsprogramma's die nog op stapel staan, worden de reacties verwerkt.

In het eerste deel van de nota staan de reacties van de partners die geen aanvulling vormen op het gemeentelijk beleid. Het betreft activiteiten die al in uitvoering zijn, dan wel gepland staan om uitgevoerd te worden. De nota van Commentaar geeft de partners daarover inzicht. Een aantal van die activiteiten zijn ook terug te vinden in de districtsprogramma's voor 2000. Het tweede gedeelte bevat reacties van partners die daadwerkelijk als nieuwe activiteiten en als aanvullend op het gemeentelijk beleid worden gezien. De gemeente geeft hierbij aan hoe de reacties verwerkt worden.

De afgelopen tijd hebben de gemeentelijke inspanningen zich gericht op de totstandkoming van de Stadsvisie zodat die op 1 november aan minister Van Boxtel kan worden aangeboden. Nu de Stadsvisie en het Ontwikkelingsprogramma Grotestedenbeleid gereed zijn, is hard gewerkt om de Nota van Commentaar af te ronden. In de aanbiedingsbrief aan minister Van Boxtel zal aandacht worden geschonken aan de positie van de Nota van Commentaar in relatie tot de Stadsvisie en het ontwikkelingsprogramma Grotestedenbeleid.

De nota van commentaar wordt besproken in de gecombineerde commissievergadering ECG en RO op 20 oktober aanstaande.

Breda, 14 oktober 1999

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie