Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Try-out concert Politie Muziekkorps Groningen

Datum nieuwsfeit: 15-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Ter Apel 10/07/99

Try-out concert Politie Muziekkorps/
Voorbereiding voor jaarconcert

Donderdag 7 oktober 1999

Het Regionaal Politie Muziekcorps Groningen geeft op vrijdag 15 oktober '99 een try-out concert in Hotel Café Restaurant 'Boschhuis' aan de Boslaan in Ter Apel. Het RPMG bereidt zich met dit concert voor op haar jaarconcert dat een week later in Winschoten plaatsvindt. Het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is fl. 12,50.

Fanfareorkest en malletband van het RPMG nemen ieder een deel van het programma voor haar rekening. Voor de pauze speelt het orkest onder leiding van chef-dirigent Wim Jongen een licht klassiek programma met originele fanfarewerken van Nederlandse, Amerikaanse en Engelse componisten. Onder leiding van instructeur Ronald Bosman brengt de malletband een wervelende muzikale show in een geheel eigen stijl en sound. Na de pauze brengen orkest en malletband een populair programma met onder andere muziek uit de musical 'Miss Saigon' en een compilatie van filmmuziek uit 'Grease'.

Het Regionaal Politie Muziekcorps Groningen is het muzikale visitekaartje van Regiopolitie Groningen. De leden van het RPMG zijn voor een groot deel werkzaam bij Regiopolitie Groningen. Het RPMG treedt ongeveer 30 keer jaar op, veelal voor politie en justitie. Daarnaast verzorgt het politiemuziekkorps concerten voor diverse organisaties en instanties meestal in en om Groningen, maar ook in het buitenland. De algehele muzikale leiding is in handen van chef-dirigent Wim Jongen.

Voor nadere informatie: afdeling voorlichting telefoon 0 50 - 5 995 010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie