Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Debat: Krijgt het stedelijk museum een Audi showroom?

Datum nieuwsfeit: 15-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

Debat over sponsoring musea

12 oktober 1999 PvdA

Krijgt het stedelijk museum een Audi showroom?

De afdeling Amsterdam van de PvdA organiseert samen met de Samenwerkende Amsterdamse Kunstenaarsverenigingen (S-A-K) een actueel debat over de vraag waar de grenzen van sponsoring van musea moeten liggen en de mate waarin het bedrijfsleven zich maatschappelijk betrokken toont. De discussieavond vindt plaats op vrijdag 15 oktober in Gebouw De Zaaijer, Keizersgracht 22 te Amsterdam.

De aanleiding van het debat is de discussie in de gemeenteraad over de nieuwbouw van het Stedelijk Museum en de sponsoring van het automerk Audi. Cox Habbema leidt het debat. Verder nemen aan de discussie nemen deel (o.v.b.): Judith Belinfante (woordvoerder Cultuur voor de PvdA Tweede-Kamerfractie), Sybren Piersma (PvdA-gemeenteraadslid), Reina Spier (VVD-gemeenteraadslid), Warner Hemmes (D66-gemeenteraadslid), Rudi Fuchs (directeur Stedelijk Museum), Wim Beeren (oud-directeur Stedelijk Museum) en een vertegenwoordiger van een groot cultuurfonds uit het bedrijfsleven.

De toegang is gratis.

Voor meer informatie:
Bouwe Olij (voorzitter PvdA-Amsterdam), telefoon: 020-6792549 Arthur Frankhuizen (directeur S-A-K), telefoon: 020-4203154

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie