Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Activiteiten B&W Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 15-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

En verder...

· opent burgemeester mr. Ivo Opstelten vrijdag 15 oktober om 14.30 uur in de Jurriaansezaal van congres- en concertgebouw De Doelen het 17e Lustrum van de R.S.V. Sanctus Laurentius. Na de officiële opening wordt op spectaculaire wijze het thema van het lustrum bekend gemaakt.

· verricht burgemeester mr. Ivo Opstelten zaterdag 16 oktober om ca. 17.30 uur de officiële openingsceremonie van de feestweek ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de afdeling Hockey van de S.V. Victoria in het clubhuis van de vereniging aan de Kralingseweg 226. Voorafgaand aan de opening vindt vanaf 16.00 uur een wedstrijd plaats tussen Victoria Heren 1 en het Nederlands elftal aller tijden, bestaande uit internationals en oud-internationals.


* ontvangt wethouder Herman Meijer (o.m. Allochtonenbeleid) woensdag 20 oktober om 16.00 uur in kamer 123 van het Stadhuis een onderzoek naar de positie van Somalische jongeren. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van VluchtelingenWerk Rijnmond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie