Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tivoli introduceert nieuwe OS/390-beheeroplossingen

Datum nieuwsfeit: 15-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Tivoli introduceert nieuwe OS/390-beheeroplossingen

Amsterdam, 15 oktober 1999 - Tijdens GUIDE SHARE EUROPE, de bijeenkomst van de IBM User Group voor IT-systemen in Europa, introduceerde Tivoli Systems nieuwe netwerk- en procesbeheeroplossingen voor OS/390-omgevingen. Het nieuwe aanbod omvat onder meer verbeterde versies van Tivoli NetView voor OS/390 - de netwerkbeheeroplossing van Tivoli - en Tivoli NetView Performance Monitor, Tivoli's oplossing voor het meten van netwerk responstijden en netwerkbelasting. Daarnaast maakte Tivoli bekend dat versie 1.2 van Tivoli Service Desk voor OS/390 nu algemeen beschikbaar is. Hiermee kunnen IT-beheerprocessen voor bedrijfssystemen op basis van OS/390 centraal worden aangestuurd. Deze aankondigingen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie