Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IBM introduceert nieuwe Internetdiensten

Datum nieuwsfeit: 15-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
IBM introduceert nieuwe Internetdiensten

High-performance oplossingen ondersteunen complexe Internet-infrastructuren

Amsterdam, 15 oktober 1999 - IBM Global Services introduceert nieuwe e-business services om bedrijven te helpen bij de planning en bouw van websites. Deze nieuwe diensten voorzien in een blauwdruk voor een solide Internetinfrastructuur, eenvoudige integratie van complexe, heterogene systemen en de bouw van performance- en capaciteitsbeheersystemen.

De diensten zijn speciaal bedoeld voor ondernemingen met bedrijfskritische Internetfunctionaliteit. Beheerders kunnen voor een probleemloze performance zorgen, zelfs wanneer er sprake is van piekbelasting in het Internetverkeer. Bedrijven kunnen deze belasting evenwichtig verdelen, nieuwe en bestaande technologieën optimaal benutten en e-business ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie