Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intergraph brengt SmartPlant Explorer 3.0 op de markt

Datum nieuwsfeit: 15-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Intergraph brengt SmartPlant Explorer 3.0 op de markt

Hoofddorp, 15 oktober 1999 - Intergraph Corporation (NASDAQ: INGR) introduceert ver-sie 3.0 van SmartPlant® Explorer, Intergraphs softwareoplossing voor process plant life cycle management die geheel is gebaseerd op het Internet. SmartPlant Explorer 3.0 heeft onder meer een nieuwe module die het mogelijk maakt instrumentatiegegevens in Intergraph IN-tools™ te ontsluiten, te doorzoeken en te rapporteren. SmartPlant Explorer 3.0 biedt een nieu-we softwarearchitectuur, directe en on line gegevenstoegang, verbeterde gebruikersinterface en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden.

Intergraph INtools is de geïntegreerde softwaretoolset voor instrumentation systems design, engineering, onderhoud en service, en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie