Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak uitbreiding begraafplaats Hoflaan Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 15-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Inclusief mogelijkheid voor bouw crematorium

Inspraak uitbreiding begraafplaats Hoflaan

Op grond van de Algemene Inspraakverordening Zoetermeer 1996 ligt tot
8 november 1999 ter inzage de notitie locatievarianten voor de uitbreiding van de begraafplaats aan de Hoflaan, waarbij inbegrepen de mogelijkheid voor de bouw van een crematorium. Ook ligt het plan van aanpak van deze inspraakprocedure ter inzage. De stukken zijn in te zien bij het Informatiecentrum in de centrale hal van het Stadhuis.

Over de notitie en de bijbehorende stukken wordt momenteel een inspraakprocedure gevolgd, omdat de inspraakprocedure over het stedenbouwkundig plan voor deze uitbreiding en de mogelijke bouw van het crematorium niet geheel volgens de regels van de inspraakverordening is verlopen.

Reacties
Alle reacties die tijdens de vorige inspraakprocedure zijn ingediend, worden overigens opgenomen in de nu lopende procedure. Wie toen, dat was in de periode december 1998/januari 1999, een reactie heeft ingediend en hier niets aan toe te voegen heeft, hoeft dus niet opnieuw te reageren. Tijdens de ter inzage legging is het mogelijk een reactie op een lijst aan te geven, die bij de plannen aanwezig is. Ook is het mogelijk een schriftelijke reactie in te dienen bij burgemeester en wethouders van Zoetermeer, afdeling Plannen, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer, onder vermelding van 'inspraakreactie begraafplaats'.

Gemeente © Zoetermeer oktober 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie