Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TTP Groep verwerft alle aandelen Orion opleidingen

Datum nieuwsfeit: 15-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T

TTP GROEP VERWERFT ALLE AANDELEN ORION OPLEIDINGEN

Amsterdam, 15 oktober 1999

TTP Groep heeft per 14 oktober 1999 ook het resterende belang van 50% in Orion Opleidingen overgenomen. De 50% die TTP Groep reeds in bezit had, werd indirect verworven door de overname begin dit jaar van PSS, dat per 1 september actief is onder de naam TTP Professional Starters.

Orion Opleidingen is gespecialiseerd in functiegerichte IT-opleidingen op HBO-niveau en omscholingstrajecten. Op het gebied van Computer Based Training (CBT) en Distance Learning (DL) heeft Orion een leidende rol in de markt verworven. Orion Opleidingen, met opleidingscentra in de regio's Groningen en Utrecht, had in 1998 een omzet van NLG 4,5 miljoen en 23 medewerkers.
De uitbreiding tot een 100% belang in Orion past in de strategie van groei en optimalisering van het dienstenpakket van TTP Groep. De overname zal uit eigen middelen worden gefinancierd.
TTP Groep, met een omzet van ruim NLG 32 miljoen (1998) en 500 medewerkers, heeft eerder dit jaar aangekondigd zich voor te bereiden op een beursgang.

Voor meer informatie:
De heer W. W. J. Willemsen, lid van de Raad van Bestuur Telefoon (020) 684 82 48.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie