Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeestersvacatures Littenseradiel en Ambt Montfort

Datum nieuwsfeit: 15-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Burgemeestersvacatures Littenseradiel en Ambt Montfort

15 oktober 1999
Littenseradiel
In de gemeente Littenseradiel (ongeveer 10.405 inwoners, provincie Fryslân) zal binnenkort een nieuwe burgemeester moeten worden benoemd. De vacature ontstaat op 1 maart 2000 wegens vervroegde pensionering van de huidige burgemeester, de heer mr. J.O.E. Oldenziel.
Zij die belangstelling hebben voor het ambt van burgemeester in Littenseradiel dienen voor 5 november 1999 een sollicitatiebrief - gericht aan Hare Majesteit de Koningin - in te zenden bij de commissaris van de Koningin in Fryslân. De profielschets van de te benoemen burgemeester is daar tevens op te vragen. Ambt Montfort
In de gemeente Ambt Montfort (ongeveer 11.051 inwoners, provincie Limburg) zal binnenkort een nieuwe burgemeester moeten worden benoemd. De vacature is ontstaan wegens het overlijden van mevrouw M.J.T.N.J. Koopman-Goumans.
Zij die belangstelling hebben voor het ambt van burgemeester in Ambt Montfort dienen voor 5 november 1999 een sollicitatiebrief - gericht aan Hare Majesteit de Koningin - in te zenden bij de commissaris van de Koningin in de provincie Limburg. De profielschets van de te benoemen burgemeester is daar tevens op te vragen.
Voor deze vacature geldt dat aan sollicitaties van burgemeesters van op te heffen gemeenten en van oud-burgemeesters van opgeheven gemeenten in het bijzonder aandacht zal worden besteed. Vanwege de ondervertegenwoordiging van vrouwen in het ambt van burgemeester gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een vrouw.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie