Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Trekker met oplegger verliest lading in Linschoten

Datum nieuwsfeit: 15-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Utrecht, plaats: Linschoten
Trekker met oplegger verliest lading/
Linschoten, 15 oktober 1999.

Twee auto's beschadigd.

Op vrijdag 15 oktober omstreeks 05.30 uur is een 38-jarige bestuurder van een trekker met oplegger uit Benschop zijn lading verloren op de M.A.Reinaldaweg in Linschoten.

Er viel een pallet met bakstenen op de weg. Twee personenauto's die vlak achter de trekker met oplegger reden, konden de op de weg liggende brokstokken niet meer ontwijken. Ze liepen daardoor schade op. Het wegdek bleef onbeschadigd.

Het ongeval ontstond toen de 38-jarige bestuurder op de M.A. Reinaldaweg moest uitwijken voor een tot nu toe onbekende tegenligger die de binnenbocht nam en op de verkeerde weghelft terechtkwam. Die bestuurder reed na het ongeval door zonder te stoppen.

Oproep getuigen.

De politie is op zoek naar de automobilist waarvoor de 38-jarige chauffeur volgens zijn verklaring moest uitwijken. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met district Rijn & IJssel, bureau Woerden.

Telefoonnummer bureau Woerden, 0348 - 48 84 88.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie