Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brandweerbeurs met spectaculaire Demonstraties in Autotron

Datum nieuwsfeit: 16-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Brandweerbeurs met spectaculaire
Demonstraties in Autotron

ROSMALEN - Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober wordt in Autotron een Brandweerbeurs met spectaculaire demonstraties georganiseerd. De beurs wordt gehouden in het kader van het 50-jarig bestaan van de Regionale Brandweer Noordoost Noord-Brabant. Deze werd op 14 oktober 1949 opgericht als eerste regionale brandweerorganisatie in Nederland.

De brandweer heeft in de afgelopen 50 jaar grote ontwikkelingen doorgemaakt. Na de oorlog werkten lokale korpsen met verouderd, ontoereikend materieel en ongeoefende vrijwilligers. Een regionale samenwerkingsovereenkomst leidde tot meer coördinatie en kwaliteit in de brandbestrijding. Tevens kwam er aandacht voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie