Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jongeren in Houten bouwen mee aan ontmoetingsplek

Datum nieuwsfeit: 16-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Gemeentenieuws van 12/10/99

Jongeren bouwen zelf mee aan ontmoetingsplek

De jeugdraad gaat, in samenwerking met de gemeente, een ontmoetingsvoorziening voor jongeren creëren. Als locatie is gekozen voor een reeds bestaande recreatieve voorziening in het Imkerspark. Deze zal binnenkort worden uitgebreid en aangevuld door de jongeren zelf. Op zaterdag 16 oktober vindt de verbouwing plaats. De openingshandeling wordt om 10.00 uur verricht door een lid van de jeugdraad, samen met een van de jongeren die gebruik zullen maken van de plek én de wethouder voor het jeugdbeleid, de heer R. Lubberdink.

Vorig jaar heeft de gemeente het initiatief genomen het overleg met jongeren in Houten te structureren door de instelling van een jeugdraad. Met deze raad overlegt de gemeente regelmatig over de manier waarop het beleid ten aanzien van jongeren het beste kan worden gerealiseerd. In dat kader is aan de jeugdraad een (bescheiden) budget beschikbaar gesteld. De jeugdraad heeft besloten om een deel van dat budget te gebruiken voor het verbeteren van een ontmoetings-voorziening in het Imkerspark, vlakbij het Fitpoint. De jongeren helpen zelf mee bij de realisering van de aanpassing, die bestaat uit het aanbrengen van picknicktafels en het in de breedte doortrekken van de houten overkapping.

Wie vragen heeft over deze ontmoetingsplek voor jongeren, kan bellen met mevrouw C. Jacobs op telefoonnummer 63 92 628.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie