Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

1st Rotterdam Music Biennial; evenement hedendaagse muziek

Datum nieuwsfeit: 17-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rotterdams Conservatorium


1st Rotterdam Music Biennial; een nieuw evenement voor hedendaagse muziek

Van 17 tot 24 oktober 1999 vindt de eerste editie van de Rotterdam Music Biennial plaats, een neiuw internationaal evenement waarin de hedendaagse muziek centraal staat. De 1st Rotterdam Music Biennial is een initiatief van het Rotterdams Conservatorium en Stichting Gaudeamus.

Het programma biedt activiteiten voor professionele musici en muziektheoretici, muziekstudenten en muziekliefhebbers. Terwijl jonge musici met elkaar wedijveren in het 32e Internationale Gaudeamus Vertolkers Concours, verdiepen muziektheoretici uit heel Europa hun kennis op de 4th European Music Analysis Conference. Muziekstudenten volgen masterclasses van vooraanstaande musici en een serie bijzondere concerten, geprogrammeerd door Klaas de Vries, zal ten gehore worden gebracht.

Alle activiteiten zijn voor het publiek toegankelijk. U bent van harte welkom bij alle lezingen, masterclasses, discussies en concerten. Voor een uitgebreid overzicht van de activiteiten verwijzen wij u naar de aparte brochure van de Rotterdam Music Biennial die u op aanvraag toegezonden zal worden. De brochure is tevens te raadplegen op de website.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie