Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

JAS live op Internet

Datum nieuwsfeit: 17-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
The Gallery in Laren presenteert, in samenwerking met mmworks en Siteways Technologies:

JAS live op Internet
Zondag 17 oktober van 14.30 tot 18.30 uur
www.the-gallery.nl

JAS (Johan Adriaan Smit, 1945) is een van de grote namen van de hedendaagse Nederlandse schilderkunst. Dit weekeinde laat JAS in The Gallery aan de Sint Janstraat in Laren zien hoe zijn schilderijen tot stand komen. Hij wordt daarbij begeleid door twee vrienden: de Belgische dichter Marc Tiefenthal en pianist Remco de Vroede.

Op zondagmiddag is het 'optreden' van JAS live te volgen via de website van The Gallery. "JAS live" is een experiment in samenwerking met Siteways Technologies in Soest en mmworks internet producties in Laren. Met een mobiele installatie zullen we dit kleinschalige evenement via Internet zichtbaar maken. U kunt het optreden tot het sluiten van de expositie op 14 november bekijken op de site.

Livestream: audio en video zonder sores
Log zondagmiddag na 14.30 uur in op www.the-gallery.nl en woon deze gebeurtenis in beeld en geluid bij via uw PC. Dankzij Livestream® Audio en Video zijn speciale plugins niet nodig. In de zondag gebruikte opstelling kunnen we 50 bezoekers tegelijk ontvangen, zonder dat vertragingen merkbaar worden.

Wij willen weten wat u ervan vindt!
Omdat dit een experiment is, zijn we zeer benieuwd wat u ervan vindt. Stuurt u dus alstublieft uw reacties en commentaar na zondag naar (info@mmworks.nl).

Vriendelijke groeten en veel plezier,

Paul Robert en Bas de Valk

mmworks
neuhuysweg 9
1251 lw laren tel 035 - 533 45 83
fax 035 - 538 41 43
(info@mmworks.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie