Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijkbezoek Den Helder aan Stad binnen de Linie Oost

Datum nieuwsfeit: 18-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Wijkbezoek aan Stad binnen de Linie Oost.

betreft:
week: week 37

Zoals u weet wordt elke wijk van Den Helder van tijd tot tijd door het gemeentebestuur bezocht. Een prima manier om kennis te maken met het bestuur en vooral om van u te horen.

Op 18 oktober is de Stad binnen de Linie Oost aan de beurt. Het gaat om het gebied wat omsloten wordt door de Polderweg (inclusief de even nummers), de Parallelweg, de Kievitstraat en de Handelskade. Bent u bewoner of ondernemer in dit gebied dan bent u die avond van harte welkom in schouwburg De Kampanje.

De exacte invulling van de avond is nog niet bekend. Een deel ervan wordt immers door u bepaald. Wellicht hebt u op dit moment een vraag of vragen die u graag die avond beantwoord ziet worden.

Druk dan op reageer en stuur een bericht t.a.v.: het college van burgemeester en wethouders van Den Helder, bureau Communicatie. (wijkbezoek Linie Oost)

_________________________________________________________________

laaste verandering: september 16, 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie