Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Datum nieuwsfeit: 18-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Laatst gewijzigd 18 oktober 1999.

Doorrijden na aanrijding en alcoholgebruik.

Op zaterdag 16 oktober omstreeks 20.00 uur is een 27-jarige automobilist uit Hillegom aangehouden nadat hij, zonder zich bekend te maken, doorgereden was na een aanrijding. De automobilist reed over de Weerestein richting Leiden toen hij de weg geblokkeerd zag door een bus. De automobilist reed om de achterzijde van de achteruitkerendende bus, waarbij hij een 51-jarige collega van de buschauffeur over het hoofd zag. De man kon niet tijdig wegspringen en werd aan het rechterbeen geraakt. Na een woordenwisseling tussen de twee is de automobilist doorgereden. De politie kon de automobilist later in de omgeving van zijn woning aanhouden. De automobilist bleek tevens onder invloed te zijn van alcohol, en blies 590 ug/l. Tegen de automobilist is proces verbaal opgemaakt en is zijn rijbewijs ingevorderd.

_________________________________________________________________

Mishandeling op voetbalveld.

Een 15-jarige jongen uit Voorhout heeft op zaterdag 16 oktober omstreeks 16.00 uur aangifte gedaan van mishandeling. De jongen kreeg tijdens een voetbalwedstrijd aan de Sportlaan van een tegenstander een klap op het oog. De politie onderzoekt het voorval.

_________________________________________________________________

Aanhouding terzake mishandeling

De politie heeft op maandag 18 oktober omstreeks 03.00 uur een 44-jarige bewoner van de Weerskant aangehouden nadat tegen hem door een 40-jarige buurman aangifte was gedaan van mishandeling. De aangever kwam bij hem aan de deur vanwege vermeende overlast. Aan de deur werd de aangever in het gezicht geslagen en op andere plaatsen geschopt. De politie kon de verdachte aanhouden bij zijn woning. De man bleek onder invloed te zijn van verdovende middelen. De aangever klaagde over een pijnlijke kaak en last van zijn been.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie