Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden kruispunt Hoofdweg - Capelseweg Capelle

Datum nieuwsfeit: 18-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Nachtelijke werkzaamheden op het kruispunt Hoofdweg - Capelseweg

Om de verkeershinder te beperken zullen deze werkzaamheden 's avonds en 's nachts worden uitgevoerd.
De werkzaamheden vinden plaats op:
maandag 18 oktober: 18.45 uur tot dinsdag 19 oktober 6.00 uur en dinsdag 19 oktober: 18.45 uur tot woensdag 20 oktober 6.00 uur. Tijdens de werkzaamheden van maandagavond 18 oktober is het niet mogelijk om de wijk Schollevaar in of uit te rijden via de Burgemeeser van Dijklaan. Het Shell benzinestation blijft wel vanuit Schollevaar bereikbaar tot 24.00 uur 's avonds. Ook het verkeer vanaf het kruispunt Hoofdweg - Capelseweg richting Nieuwerkerk aan den IJssel wordt omgeleid.
Tijdens de werkzaamheden op dinsdagavond 19 oktober gelden dezelfde afsluitingen, al is het dan al wel weer mogelijk om Schollevaar in te rijden via de Burgemeester van Dijklaan.

Omleidingen
Het verkeer richting Schollevaar en Nieuwerkerk aan den IJssel wordt vanaf het kruispunt Hoofdweg- Capelseweg omgeleid via de Lylantsebaan en Schinkelsebaan naar de Hoofdweg en via de Hoofdweg naar de Burgemeester Schalijlaan. Het verkeer Schollevaar uit wordt omgeleid naar de Burgemeester Schalijlaan.
Buslijn 190 volgt vanuit Capelle aan den IJssel ook de omleidingsroute via de Lylantsebaan en Schinkelsebaan richting Nieuwerkerk aan den IJssel. Van Nieuwerkerk richting Capelle blijft de bus volgens de normale route rijden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie