Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vakantieactiviteiten voor Maassluise jongeren

Datum nieuwsfeit: 19-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO224
Datum: 12 oktober 1999

Vakantieactiviteiten voor Maassluise jongeren

Maassluise jongeren van 10 tot en met 13 jaar hoeven volgende week in de herfstvakantie niet aan te komen met het excuus dat ze zich vervelen. Het bureau wijkbeheer van de gemeente heeft een heel programma georganiseerd met allerlei verschillende activiteiten. Voor bijna alle jongeren moet er toch wel iets aantrekkelijks bijzitten:
* dinsdag 19 oktober: voetbaltoernooi in de Wethouder Smithal in Maassluis-West. Deelname aan het zaalvoetbaltoernooi kost één gulden per persoon en het toernooi begint om 13.00 uur;
* woensdag 20 oktober kunnen belangstellenden kiezen uit twee activiteiten: om 13.00 uur start voor 2,50 gulden per persoon het paintballen in het Sterretjesbos langs de Nieuwe Waterweg (bij de fietscrossbaan), terwijl liefhebbers ook vanaf 13.00 uur in de Wethouder Smithal terecht kunnen voor een sportinstuif (2,25 gulden per persoon);

* donderdag 21 oktober wordt er vanaf 13.30 uur in de Wethouder Smithal geskeelerd voor een piek per deelnemer;
* zaterdag 23 oktober staat er zeevissen in de Nieuwe Waterweg op het programma. Belangstellenden moeten zich om 10.00 uur verzamelen bij het tunneltje onder de spoorbaan door, bij de laatste flat aan de Merellaan ter hoogte van de Kwartellaan. Deelname aan het zeevissen is gratis.

Voor meer informatie over de activiteiten voor jongeren kan men terecht bij Jan van Bergenhenegouwen van het bureau wijkbeheer van de gemeente Maassluis, telefoon 5931718 of 06 - 51226522. Met ingang van de maand november gaat ook de wekelijkse sportinstuif voor jongeren weer van start. Iedere woensdagmiddag wordt dan in de Olympiahal aan de Rozenlaan een heel sportief programma aangeboden.

Laatste wijziging: 12 October 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie