Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Expositie fotograaf Martin Kers in Provinciehuis Z-Holland

Datum nieuwsfeit: 19-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

18-10-1999

Expositie werk fotograaf Martin Kers in Provinciehuis


De komende vier weken exposeert fotograaf Martin Kers in de hal van het provinciehuis in Den Haag. De magische werkelijkheid van de natuur en het stille polderlandschap van zijn jeugd zijn belangrijke inspiratiebronnen voor zijn werk. Kers geeft het Hollandse landschap aanzien en een eigen gezicht. De tentoonstelling is op werkdagen te bezichtigen tussen 9 en 17 uur. De toegang is gratis.

Martin Kers werd op 18 april 1944 geboren in Rijsoord, een dorpje aan de Waal. Hij volgde een opleiding tekenen op de Rotterdamse Academie voor Beeldende Kunsten. Daarna kreeg hij een baan op een reclamebureau, gevolgd door een betrekking als illustrator bij een uitgeverij in Amsterdam. Eind jaren zeventig vestigt hij zich als free lance fotograaf. Bij het fotograferen zoekt Kers als een collectioneur naar kleur en compositie. Als geen ander weet hij, in het landschap, de juiste plaats en tijd te kiezen.

De tentoonstelling van Martin Kers is tot 12 november te bezichtigen in het provinciehuis, Zuid-Hollandplein 1 in Den Haag.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie