Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 19-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Controle verkeer Zuidlaardermarkt. Politie redelijk te vreden. 16:34 dinsdag 19 oktober 1999

Martin Panman
0592-361294

Vele tientallen bestuurder zijn vandaag gecontroleerd op de A28 richting Zuidlaardermarkt. Het blijkt dat de bestuurders zich over het algemeen goed aan de regels hebben gehouden.
Toch werden zo'n 25 bekeuringen uitgedeeld.
10 keer bleek het rij of kentekenbewijs niet in orde te zijn of te zijn vergeten. 3 keer was een aanhangwagen te zwaar beladen. Van 1 hangwagen ontbrak de losbreekreminrichting en van een andere werkte de remverlichting niet goed. 2 auto's waren niet APK gekeurd. Van 6 auto's werkten de remmen niet naar behoren en er werd 3 maal een proces-verbaal opgemaakt in verband met een overtreding van de wet Dierenvervoer. In 1 vrachtauto stonden 50 paarden. Er mochten echter maar 30 vervoerd worden. De paarden zijn terplaatse overladen in een andere vrachtauto.

Aangezien de controle nog niet is afgelopen zijn dit de voorlopige cijfers. Morgen kunt u de definitieve cijfers krijgen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie