Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe eindredacteur voor Hakehillot

Datum nieuwsfeit: 20-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuwe eindredacteur voor Hakehillot

Per 1 oktober heeft Hakehillot een nieuwe eindredacteur. In die functie is Lea A. Pagrach - van Coeverden uit Gouda benoemd. Lea Pagrach deed ervaring op als eindredacteur van het blad Hagaddeer / Van Maand tot Maand dat de leden van de Joodse Gemeenten te Den Haag en Rotterdam bedient. Hakehillot, magazine voor Joods Nederland, is een gezamenlijk initiatief van het NIK en de Joodse Gemeente Amsterdam.

Lea Pagrach is de opvolgster van Judith Nelemans, die de eindredactie vanaf de start van Hakehilot heeft gevoerd. De redactie van Hakehillot bestaat naast Lea Pagrach uit Dick Houwaart, Simone Jacobus, David Serphos en Ruben Vis. Naast haar werkzaamheden voor Hakehillot drijft Lea Pagrach een professioneel relatiebemiddelingsbureau dat zich op Joodse singles richt. Zij beschikt over een overheidserkenning voor dit werk.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie