Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 20-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 20 Oktober

SCHENNISPLEGER, BOXMEER

De politie van Boxmeer is op zoek naar een schennispleger die dinsdagavond drie keer in die gemeente actief is geweest. Om 18.40 uur werd een 15-jarig meisje op de Kapelstraat in Holthees aangesproken door de man, die zich verplaatst een rode personenauto. Toen hij het meisje aansprak droeg de man geen pantalon of onderkleding. Datzelfde deed hij twintig minuten later ten opzichte van een 20-jarige vrouw die zich op de Professor Asserlaan in Overloon bevond. Om 19.15 uur liet de man op de Helderseweg in Overloon nog eens twee kinderen van respectievelijk 10 en 12 jaar stoppen. Toen hij de kinderen aansprak bleek de man wederom geen pantalon of onderkleding te dragen.

De politie wil aan deze praktijken zo snel mogelijk een einde maken. Zij verzoekt iedereen die nadere informatie omtrent deze schennispleger kan verschaffen contact met haar op te nemen. De politie van Boxmeer is telefonisch bereikbaar onder nummer 0485-355555. De geschatte leeftijd van de man ligt tussen de 30 en 40 jaar. Hij wordt omschreven als een dikke man met blond haar. Hij droeg een petje.

AUTOINBRAAK

Dinsdagavond/nacht is op Looiersgaarde in Cuijk ingebroken in een auto. Men kon binnenkomen door een portierslot te vernielen. Er is een autoradio van ruim tweehonderd gulden ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie