Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 20-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van woensdagmorgen 20-10-1999
09:54 woensdag 20 oktober 1999

Roel Hallink tel: 0528-295216

*
Diefstal auto

- ZUIDLAREN - Gistermorgen had een 41-jarige man uit Borken (Duitsland) zijn auto geparkeerd aan de Halmersinge in Zuidlaren. Toen hij 's middags met zijn auto, een Mercedes, weg wilde, bleek die te zijn gestolen. De waarde van de auto bedraagt ongeveer fl.3500,--

*
Diefstal aanhangwagen

- RODEN - In de nacht van maandag op dinsdag is er een aanhangwagen gestolen aan de Eerste Energieweg in Roden. De waarde van de aanwagen bedraagt ongeveer fl.2500,--

*
Diefstal paardentrailer

- ZUIDLAREN - Werd in de nacht van maandag op dinsdag een paardentrailer gestolen aan de Esweg in Zuidlaren. Het hangslot waarmee de trailer op slot zat is opengebroken. Ook werd de rechterachterband van het trekkend voertuig lek gestoken. De paardentrailer heeft ongeveer een waarde van fl.15.000,--.

*
Inbraak in auto's

- EMMEN - Gisteravond is er ingebroken in twee auto's die geparkeerd stonden bij een bedrijf aan de Magelhaenstraat in Emmen. Om de auto's binnen te komen, werd een ruit ingeslagen. Ontvreemd werden de radio/cd-spelers.

- KERKENVELD - Werd gistermiddag ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Talensstraat in Kerkenveld. Om de auto binnen te komen werd het slot van de schuifdeur verbroken. Ontvreemd werd wat gereedschap. De schade bedraagt ongeveer fl. 1000.--.

- ZUIDLAREN - Werd gistermiddag ingebroken in een auto die aan de Stationsweg in Zuidlaren geparkeerd stond. De auto was opengebroken. Ontvreemd werd een autoradio. De schade is nog niet bekend.

*
Diefstal uit woning

- MEPPEL - Werd gisteren tussen 12.45 uur en 19. 30 uur ingebroken in een woning aan het Troelstraplein. Om de woning binnen te komen is een ruit van een slaapkamerraam op de begane grond ingegooid. Vermist worden een videorecorder en een kleine uhf zender. De totale schade is nog onbekend.

*
Inbraak in garage

- ASSEN - Gisteravond is er ingebroken in een garage van een woning aan Het Kanaal in Assen. Om de garage binnen te komen is de deur aan de linkerzijde van de garage opengebroken. Ontvreemd werd nog een onbekende hoeveelheid gereedschap. De schade is nog niet bekend.

*
Diefstal uit winkel

- NIEUW-AMSTERDAM - Gistermiddag miste een medewerkster van een winkel aan de Vaart in deze plaats 6 of 7 zwarte stretchbroeken. De stretchbroeken hebben allen een waarde van ongeveer fl. 70,--

*
Diefstal uit jaszakken

- EMMEN - Gisteravond zijn er enkele goederen ontvreemd uit jaszakken van jassen die in de garderobe van een buurthuis aan de Mantingerbrink in Emmen hingen. De gestolen goederen bestonden onder andere uit: sleutelbossen, waarvan er een werd teruggevonden in bosjes nabij het buurthuis. De dader een 29-jarige man uit Emmen werd even later in de omgeving aangehouden. Hij is ingesloten.

*
Vernieling van ruiten

- ASSEN - Gisteravond heeft een 45-jarige man uit Drachten bij een woning aan de Kochstraat in Assen met een hamer twee ruiten van de voordeur kapot geslagen. Hierbij werd ook de deur beschadigd. Ook heeft hij de voorruit en een zijruit van een auto kapotgeslagen. Het motief van de man is nog onduidelijk. De man werd aangehouden en ingesloten.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie