Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overnames van Netbeans en Forte Software door Sun

Datum nieuwsfeit: 20-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Geachte redacteur,

Hierbij ontvangt u twee aankondigingen van Sun Microsystems over de zeer recente overnames van Netbeans en Forte Software. Netbeans is een Tsjechisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van cross-platform geïntegreerde ontwikkelingsomgevingen, op Java gebaseerd. Forte Software is een marktleidend bedrijf voor het ontwikkelen, opzetten en integreren van schaalbaar gedistribueerde bedrijfsapplicaties. Deze berichten vindt u ook op de website http://www.sun.com onder 'Press Releases'.

Op woensdagavond, 20 oktober 1999 om 23.00 uur (ET) kunt u inbellen op de persconferentie in de Verenigde Staten, waar deze aankondigingen worden toegelicht. Verschillende Sun Microsystems Executives zullen spreken, waaronder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie