Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

Datum nieuwsfeit: 20-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

Persberichten
19-10-99 tot 20-10-1999

Sassenheim

Diefstal 'handbike'
Een 47-jarige man uit Voorhout heeft op dinsdag 19 oktober aangifte gedaan van diefstal van zijn 'handbike'. De 'handbike' is een apparaat dat voor een rolstoel kan worden geplaatst, waardoor de rolstoel kan worden voortbewogen op armkracht. De ' handbike' is op maandag 18 oktober omstreeks 11.30 uur vanaf de Koetsiersweg, nabij het pand van bouw Big Boss, weggenomen. De politie zou graag in contact willen komen met mensen die mogelijk iets gezien hebben van deze diefstal, of de 'handbike' ergens hebben zien rijden. Het apparaat is zwart van kleur en voorzien van één wiel. Politie Sassenheim 0252 - 242000.

Warmond

Automobilist rijdt door na aanrijding
Gistermorgen is een onbekende automobilist na een aanrijding op de Oranje Nassaulaan in Warmond doorgereden. De automobilist kwam met zijn auto op de aldaar aanwezige fietstrook en raakte daar de 31-jarige bromfietser uit Warmond. Deze kwam door de aanrijding ten val. Hij liep daarbij knieletsel op. De automobilist reed na de aanrijding door. De politie is op zoek naar hem en vraagt eventuele getuigen van het ongeval zich te melden. Zij kunnen bellen naar 071-4090199.

Laatst bijgewerkt op 20-10-1999 - © 1999 H.T. Zielstra.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie