Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agrarische toekomstvisie aan de ronde tafel

Datum nieuwsfeit: 21-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt

De toekomstvisie aan de ronde tafel

Agrosmiles als marketing-concept voor het Nederlandse kwaliteitsproduct. Daarover praten S. de Jong (CBL), R. Tazelaar (PVE) en mw. Van Wesseloo (MBT) op 21 oktober tijdens een rondetafelbijeenkomst georganiseerd door het NAJK en weekblad Boerderij. Het gesprek vangt aan om 14.00 uur in het hoofdkantoor van Interpolis in Tilburg.

Op 4 november vindt een tweede rondetafelgesprek plaats over grondpolitiek en beheersing van de grondprijsstijging. J. Luijt (LEI), dhr. Heijkoop (gedeputeerde Z-Holl.), A. Voortman (voormalig kamerlid kabinet Den Uijl) en C. Molle (Natuurmonumenten) zullen vanaf 14.00 uur op 4 november hierover debatteren in Kasteel Groeneveld in Baarn.

De rondetafelgesprekken worden geleid door Boerderij-redacteur Henk Dokter en NAJK-voorzitter Monique Veraart. Tijdens de rondetafelgesprekken komen thema's aan bod uit de NAJK-toekomstvisie.

Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie