Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres: Surviving the Internet

Datum nieuwsfeit: 21-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Surviving the Internet Ketenintegratie, Heroriëntatie Specialisatie, Diversificatie… Eliminatie?

Surviving the Internet: een congres over de overlevingskansen voor de tussenhandel dat u - als pers - zeker niet mag missen. Daarom nodigen wij u uit om donderdag 21 oktober 1999 aanwezig te zijn in het Radisson SAS Hotel Schiphol Airport, waar dit door NetEvents georganiseerde congres plaats zal vinden. Het enige dat u hoeft te doen om aanwezig te zijn bij Surviving the Internet is uw inschrijven vóór maandag 18 oktober: via onze site www.netevents.nl/surviving ondervermelding van 'Persuitnodiging'.

QXL.COM opent volgende week Nederlandse vestiging Tijdens Surviving the Internet geven succesvolle cybermediairs, als Jim Rose - CEO van QXL - hun visie op de invloed van het internet op de toekomst van de fysieke handelsketen. Het bedrijf kondigde gisteren aan te willlen concurreren met veilinggigant eBay. QXL zegt de grootste Europese online veiling te zijn. Vorig jaar werd er via de veilingsite voor 10 miljoen pond (34 miljoen gulden) verkocht. Volgende week wordt de Nederlandse vestiging van QXL officieel geopend.


***Het Britse online veilinghuis werd door onderzoeksbureau Forrester uitgeroepen tot het beste Europese e-commercebedrijf. De beursgang vorige week kende het bedrijf een waarde toe van ruim 800 miljoen gulden.(bron: WebWereld, 12 oktober 1999)***

Verder zullen sprekers van LETSBUYIT.COM, TPG, BOXMAN, LASTMINUTE.COM en DELL het programma verrijken met hun ervaringen uit de praktijk. Dagvoorzitter van Surviving the Internet is de heer Job Boot, presentator van het NOS-Programma Met het Oog op Morgen.

Voor wie is het congres bestemd? Surviving the Internet is gericht op personen werkzaam in de groothandel en/of detailhandel, producenten, im- en exporteurs en iedereen die geïnteresseerd is in veranderingen in de markt voor de tussenhandel.

Meer weten? Voor meer informatie over Surviving the Internet gaat u naar www.netevents.nl/surviving. Plaats: Radisson SAS Hotel Schiphol Airport (route staat op de site) Aanvang: 09.00 uur

NetEvents zal in Nederland altijd voorop blijven lopen met haar Events en zich in de toekomst steeds meer profileren als innovatieve en vooruitstrevende kennispartner.

NetEvents - Gerard Brandtstraat 26-28 - 1054 JK Amsterdam - T: 020-6077543 - F: 020-6077544 - www.netevents.nl/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie