Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking prijzen aan veiligste motorrijders van Nederland

Datum nieuwsfeit: 21-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Verzekeraar reikt prijzen uit aan veiligste motorrijders van Nederland.

Uit onderzoek van de SWOV (Stichting wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid) is gebleken dat motorrijders er zelf veel aan kunnen doen om het ongevalsrisico tot een minimum te beperken. Veel motorongevallen kunnen worden voorkomen door een verhoogde voertuigbeheersing van de motorrijder zelf. Onderzoek heeft aangetoond dat motorrijders die een trainingsdag volgden beduidend minder (ruim 17%) betrokken waren bij een ongeval, doordat mogelijke gevaarlijke situaties beter konden worden ingeschat en de motorrijder effectiever leerde te reageren. Steeds meer motorfietsverzekeraars geven daarom extra premiekortingen (tot 15 %) aan motorrijders die een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie