Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Primergy Server gecertifieerd voor Siemens HiNet RC 3000

Datum nieuwsfeit: 21-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

IP Communicatie over LAN
Fujitsu Siemens Primergy Server gecertifieerd voor Siemens HiNet RC 3000

Maarssen, oktober '99

Fujitsu Siemens Computers maakt de certificatie en beschikbaarheid bekend van zijn Primergy-server voor Siemens' IP communicatieoplossing HiNet RC 3000, een realtime communicatieplatform voor IP gestuurde spraak- en datatoepassingen. De certificatie garandeert klanten een IP Communicatieoplossing waarin software en hardware optimaal op elkaar afgestemd zijn.

De nauwe samenwerking tussen Siemens Information and Communication Networks en de gespecialiseerde afdeling van Fujitsu Siemens Computers leidt tot een verbetering van de beschikbaarheid van het systeem, dat bestaat uit de Primergy hardware, het besturingssysteem en het IP communicatieplatform HiNet RC 3000.

Met HiNet RC 3000 V2.0 biedt Siemens een client/servegebaseerde communicatieoplossing voor maximaal 200 gebruikers. HiNet RC 3000 is een Windows NT-gebaseerde applicatie voor spraak- en datacommunicatie in IP netwerken. Het systeem beschikt over basisfunctionaliteit voor spraak, aangevuld met datamogelijkheden. Daarnaast vormt het een ideaal platform voor IP terminals, zoals de LAN-telefoon HiNet LP 5100 of de IP terminaladapter HiNet TA 1100. HiNet RC 3000 integreert de communicatiestromen van bestaande data-applicaties en maakt nieuwe multimediatoepassingen mogelijk.

Gebruikers halen voordeel uit de nieuwe IP communicatiemogelijkheden: spraak- en datacommunicatie laten zich integreren in een standaard IP infrastructuur en prestatiebottlenecks kunnen vermeden worden dankzij de eenvoudige schaalbaarheid van het netwerk. De toegang tot standaard en open netwerk- en applicatie-interfaces maakt de migratie van communicatieoplossingen naar data-applicaties mogelijk. Gedane investeringen worden beschermd omdat het mogelijk is de bestaande IT-infrastructuur naadloos in te zetten in multimedia communicatietoepassingen.

Fujitsu Siemens Computers:
Fujitsu Siemens Computers, het toonaangevende Europese IT-bedrijf, kwam tot stand door een joint venture tussen Fujitsu Computers (Europa) Limited en Siemens Computer Systems. De activiteiten gingen van start op 1 oktober 1999. De onderneming is in gezamenlijke handen van Fujitsu Limited en Siemens AG en heeft haar hoofdvestiging in het Nederlandse Amsterdam. Fujitsu Siemens Computers beschikt over uitgebreide productie-eenheden in Europa en klantgerichte vestigingen in 25 Europese landen. Met meer dan 9.000 ervaren medewerkers beoogt het tegen 2001 uit te groeien tot het belangrijkste computerbedrijf van Europa, zijn thuismarkt.

Fujitsu Siemens Computers biedt 's werelds meest complete assortiment IT-producten aan, die tot de beste in hun categorie worden gerekend. Van de kleinste notebook tot het krachtigste computercentrum - de internationaal toonaangevende technologie biedt oplossingen voor bedrijfsproblemen en verbetert ook de persoonlijke levensstijl van menig individu. De producten worden ontwikkeld en vervaardigd in Europa, voor Europa. Daarbij kan een beroep worden gedaan op de technologie en middelen van de moedermaatschappijen die over een wereldwijd vertakt netwerk beschikken.

Naast een benijdenswaardige klantenbasis, die het merendeel van de 1.000 grootste topbedrijven van Europa omvat, beschikt de onderneming nog over een aantal andere belangrijke troeven. Zo heeft zij relaties met meer dan 2.000 van de grootste VAR's, verdelers en wederverkopers - samen goed voor meer dan 100.000 verkooppunten en miljoenen klanten. Verder beschikt Fujitsu Siemens Computers over een verkooporganisatie met meer dan 2.500 professionele verkoopmensen en weet het sterke moedermaatschappijen achter zich staan met een wereldomvattend netwerk van service- en integratiepartners en meer dan 80.000 specialisten die zich specifiek toeleggen op hun producten. Fujitsu Siemens Computers is duidelijk de nieuwe IT-kracht in Europa.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met: Creative Strategies Fujitsu
Siemens Computers
Benita Dreesen Deborah
Lobry
Streekbaan 196, B- 1800 Vilvoorde Het
Kwadrant 1, 3606 AZ Maarssen
Tel.: +32 2 2674160 Tel:
0346 598700
Fax: +32 2 2671289 Fax:
0346 552155
E-mail: benita@creative-strategies.be E-mail:
(deborah.lobry@fujitsu.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie