Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

Datum nieuwsfeit: 21-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

Persberichten
21-10-1999

Katwijk

Automobilist merkt te laat voor rood licht stilstaande auto's op Een 28-jarige automobilist uit Voorschoten zag gistermiddag op de Tulpstraat te laat dat voor hem twee auto's stilstonden voor het rode verkeerslicht. Een aanrijding was het gevolg. Bij de aanrijding liep de Voorschotenaar nekklachten op. Een 29-jarige automobilist uit Katwijk liep dezelfde klachten op. De andere 25-jarige automobiliste uit Katwijk bleef ongedeerd. Beide slachtoffers werden overgebracht naar het LUMC.

Vrouw steekt vriend neer
Een 27-jarige vrouw uit Katwijk heeft gistermorgen in haar woning aan de Vreugdeweg haar 31-jarige vriend met een mes gestoken. De vriend woonde bij de vrouw in. De vrouw deed zelf de melding aan de politie. De reden tot de steekpartij is onbekend. De man is met enkele steekwonden overgebracht naar het LUMC. De vrouw is door de politie aangehouden.

Rijnsburg

Rijden onder invloed, auto kwijt Gisteravond heeft de politie op de Sandtlaan een 61-jarige automobilist uit Katwijk aangehouden die behoorlijk diep in het glaasje had gekeken. Bij de ademanalyse aan het bureau kwam de man wel tot een promillage van 2.50. Het was niet de eerste keer dat de man op het rijden onder invloed werd betrapt. De politie heeft dan ook de auto van de man inbeslaggenomen.

Oegstgeest

Tasjesroof mislukt
Een tasjesrover is er gistermorgen in het park aan de Irislaan niet in zijn werk geslaagd. Een 67-jarige vrouw uit Oegstgeest reed door het park met in de fietstas haar tas. De nog onbekende tasjesrover probeerde de tas uit te fietstas weg te pakken. Dit lukte hem echter niet. Het hengsel van de tas brak. De man ging er vervolgens vandoor. Het ging om een ongeveer 25-30-jarige man met een fors postuur die een baseball pet droeg in de kleuren groen en wit. Hij had kort blond haar en droeg een kaki broek en een groen glimmend jack. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laatst bijgewerkt op 21-10-1999 - © 1999 H.T. Zielstra.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie