Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alpinvest betreedt Ierse markt

Datum nieuwsfeit: 21-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ALPINVEST BETREEDT IERSE MARKT
Alpinvest is een samenwerking aangegaan met het Ierse ACT Venture Capital Limited, een leidende partij in de Ierse participatiemarkt. De Naardense investeerder richt zich met deze samenwerking op drie terreinen: early stage technologie-investeringen, expansiefinancieringen en management buyouts met deelnemingen in de orde van grootte van EUR 2 tot 10 miljoen per transactie.

Alpinvest is actief in geheel West-Europa. In Engeland en Duitsland opereert de onderneming onder eigen vlag, terwijl in een aantal andere landen nauw wordt samengewerkt met lokale partners. Om ook de snel groeiende Ierse Private Equity markt te kunnen betreden was Alpinvest ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie