Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Consul benoemt nieuwe Sales Manager Europe: Ed Peters

Datum nieuwsfeit: 21-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Streven naar doorbraak op open systemenmarkt

Consul benoemt nieuwe Sales Manager Europe: Ed Peters

Delft, 21 oktober 1999 - CONSUL Risk Management, heeft per 1 september Ed Peters (47) benoemd tot Sales Manager Europe. In deze functie zal hij eveneens het wereldwijde indirecte distributiekanaal gaan managen.

Ed Peters heeft in de loop der jaren uitgebreide ervaring opgedaan bij diverse IT-bedrijven: waaronder Tandem Computers (Branche Sales Manager Finance), Twinsoft (Director Twinsoft Europe) en Seagate Software (Country Manager Benelux).

De nieuwste aanwinst van CONSUL heeft een sterk vertrouwen in de toekomst. Peters: 'CONSUL heeft een uitstekende reputatie en op het gebied van beveiliging en audit van mainframes. Deze sterke positie zie ik als basis voor een doorbraak op de markt van open systemen. CONSUL's brede productlijn voor gedistribueerde systemen heeft alles in huis om deze doelstelling te realiseren.' Peters maakt de overstap naar CONSUL vanwege zijn affiniteit met systeembeveiliging en audit plus de uitdaging om CONSUL´s marktleidende positie in de mainframe wereld te evenaren in de wereld van (heterogene) gedistribueerde systemen.

CONSUL Risk Management (www.consul.com) is een internationale softwareontwikkelaar, gespecialiseerd in bedrijfsbreed beveiligingsmanagement. Het productaanbod omvat onder meer oplossingen voor IT-beveiligingssupervisie, data-encryptie en password-synchronisatie voor mainframes en open systemen. Onder haar klantenkring bevinden zich vele topvijfhonderdbedrijven, die met name actief zijn op het gebied van finance, verzekeringen, energie, transport en overheid. Circa zeventig van de huidige honderd medewerkers zijn direct betrokken bij development en support. CONSUL Risk Management (opgericht in 1980, hoofdkantoor te Delft) wordt internationaal vertegenwoordigd door dochtermaatschappijen in de Verenigde Staten, Scandinavië, Duitsland en verkooppunten in zeventien andere landen. De omzet steeg in 1998 met 65% en zal dit jaar naar schatting verdubbelen. Strategische partners zijn onder andere IBM en Comparex.

Voor meer informatie:

CONSUL Risk Management
Rianne Trienes
Telefoon: +31 (015) 251 33 33
e-mail: (rianne.trienes@consul.nl)
Loth Associates
Theo Loth
Telefoon: +31 (20) 575 40 40
e-mail: (theo.loth@loth.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie