Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Domeinen: Omvangrijke openbare veiling bij opbod

Datum nieuwsfeit: 22-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Financien

Titel: OMVANGRIJKE OPENBARE VEILING BIJ OPBOD

Persberichtnr.

99/242

Den Haag

15 oktober 1999

Omvangrijke openbare veiling bij opbod

Domeinen Roerende Zaken organiseert op vrijdag 22 oktober a.s. in samenwerking met Troostwijk Veilingen B.V. een omvangrijke veiling bij opbod. Normaal gesproken gaan de goederen bij Domeinen via een openbare inschrijving van de hand. Om tegemoet te komen aan de wensen van klanten en toeleveranciers wordt er incidenteel een veiling bij opbod gehouden.

Het aanbod

Domeinen verkoopt regelmatig grote hoeveelheden motorvoertuigen. De 22e komen zeer uiteenlopende merken onder de hamer: van Opel tot Porsche; van terreinauto tot sportauto. In totaal worden ongeveer 120 motorvoertuigen, een sportboot en 250 kavels met diverse goederen, zoals sieraden, witgoed en meubelen geveild.

Bezichtiging en veiling

Bezichtiging is mogelijk op woensdag 20 oktober van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag 21 oktober van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag 22 oktober van 8.30 tot 11.00 uur. De veiling begint om 11.00 uur.

Locatie

Bezichtiging en veiling vinden plaats op het terrein van Domeinen aan de Zuiderweg (zijweg van het Zeisterspoor) te Soesterberg.

Live bieden via Internet

Troostwijk Veilingen B.V. maakt het mogelijk om tijdens deze veiling live via Internet te bieden. Potentiële kopers kunnen zich aanmelden bij www.troostwijkauctions.com en kunnen onder bepaalde voorwaarden bieden.

Iedereen kan kopen bij Domeinen

Domeinen verkoopt gebouwen, gronden en roerende zaken van de rijksoverheid. Er wordt verkocht aan handel, bedrijf en particulier. Domeinen is onderdeel van het Ministerie van Financiën en vertegenwoordigt de Staat als eigenaar.

Meer informatie over Domeinen vindt u op onze internetsite: www.minfin.nl/domeinen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie