Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie FNV-folder: `Arbeiten in den Niederlanden'

Datum nieuwsfeit: 22-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht FNV

`Arbeiten in den Niederlanden'

Onder de titel 'Arbeiten in den Niederlanden' presenteert de FNV eind deze maand een folder met wetenswaardigheden voor Duitsers die in Nederland werken of willen werken.

De nieuwe folder wordt op 22 oktober gepresenteerd in Kalkar, de snelle kweekreactor die nooit in gebruik werd genomen en nu dienstdoet als attractiepark. Hij wordt aangeboden aan de minister van Arbeid van Noordrijn-Westfalen en Hans de Vries, beoogd voorzitter van FNV Bondgenoten.

Begin dit jaar presenteerde de FNV al een folder met 25 vragen en antwoorden over werken in Duitsland. Werknemers die voor hun werk de grens overgaan, krijgen te maken met problemen rond belastingen, premies en uitkeringen. De folders worden verspreid door Nederlandse en Duitse bonden, arbeidsbureaus en instanties in Nederlands-Duitse Euregio's. De teksten zijn opgesteld door de FNV Euroconsulent, Ger Essers.

Bestellen: FNV Servicelijn, 0900 - 3.300.300 (werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur

19 oktober 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie