Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ANVR geeft consument informatie op Internet

Datum nieuwsfeit: 22-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 22 OKTOBER 1999

ANVR geeft consument informatie op Internet

Het ANVR heeft medio oktober een eigen website geopend: www.anvr.nl. Op deze website staat onder meer informatie over reizen rond het millennium. Verder treft de bezoeker er algemene informatie, data van de schoolvakanties en de ANVR Reis- en Boekingsvoorwaarden aan.

De komende tijd zal de website verder worden uitgebouwd. Het is de bedoeling dat de website een belangrijke rol gaat spelen in de informatieverstrekking aan de consument rond actuele kwesties zoals calamiteiten en reisadviezen.

Als er zich nieuwe, voor de consument relevante informatie aandient in verband met storingen als gevolg van de millenniumproblematiek, zal die op de website worden gepubliceerd.

Vanaf de opening zal elke week een nieuw onderwerp aan de site worden toegevoegd, naast de al genoemde.

Tevens zal aan de site een apart, besloten, ledendeel worden toegevoegd dat alleen met een wachtwoord toegankelijk is. Naast de bestaande middelen maakt deze website het mogelijk om de leden snel en op kostenefficiënte manier te informeren.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie