Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veiling bij opbod Domeinen Roerende Zaken succes

Datum nieuwsfeit: 22-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Financien

Titel: VEILING BIJ OPBOD WEDEROM SUCCES

Persberichtnr.

99/248

Den Haag

22 oktober 1999

VEILING BIJ OPBOD WEDEROM SUCCES

De veiling bij opbod die Domeinen Roerende Zaken in samenwerking met Troostwijk Veilingen vandaag in Soesterberg hield, heeft veel publiek getrokken. Op de drie kijkdagen kwamen een kleine 5.000 geïnteresseerden af. Op de veilingdag zelf vulden zon 1.700 mensen de zaal. De totale opbrengst van de veiling bedroeg f 2,3 miljoen. Domeinen Roerende Zaken en Troostwijk Veilingen spreken van een succesvolle dag.

Veilingmeester Dieker bracht in vijf uur tijd 371 kavels onder de hamer. Van de nieuwe mogelijkheid om live via internet mee te bieden maakten enkele bieders gebruik.

Kopers kunnen hun aangekochte goederen behalve vandaag, ook op zaterdag 23 en maandag 15 oktober van 9.00 uur tot 12.00 uur bij de regio-eenheid Soesterberg betalen en afhalen.

Iedereen kan kopen bij Domeinen

Domeinen verkoopt gebouwen, gronden en roerende zaken van de rijksoverheid. Er wordt verkocht aan handel, particulier en bedrijf. Domeinen is onderdeel van het Ministerie van Financiën en vertegenwoordigt de staat als eigenaar.

Meer informatie over Domeinen vindt u op onze internetsite: www/minfin.nl/domeinen

Persvoorlichting:

Mevr. Drs. M.M. Stegeman, tel. 070-3428308 / semadigit: 06-56736411.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie