Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorkomen dubbele inschrijvingen Koninkrijksdelen

Datum nieuwsfeit: 22-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Registratiekamer

Voorkomen dubbele inschrijvingen Koninkrijksdelen

(22 oktober 1999, 99.A.0845)
Nederland, de Nederlandse Antillen en Aruba streven ernaar om dubbele inschrijving in hun basisadministraties te voorkomen. Het bestuurscollege van het Eilandgebied Curaçao heeft daarom verzocht hun bestand te mogen vergelijken met het Vestigingsregister in Den Haag. Hiervoor is een wijziging nodig van de Regeling gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens (Rgba) die opsomt aan welke personen en instanties gegevens uit het Vestigingsregister verstrekt mogen worden. Door de verantwoordelijken voor het verwerken van gegevens in een basisadministratie in de Nederlande Antillen of Aruba toe te voegen aan die opsomming, treden deze toe tot de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie