Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Superweb verbetert communicatie over gratis internettoegang

Datum nieuwsfeit: 22-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SUPER WEB

www.superweb.nl

Superweb geeft duidelijkheid via de internetsite

Rotterdam, 22 oktober 1999 - De massale belangstelling voor de unieke formule van Superweb, Internet via een gratis 0800 nummer, noodzaakt het team van Superweb tot technische aanpassingen. Superweb geeft toe dat er de laatste tijd slecht is gecommuniceerd naar haar leden en naar de pers. Daar komt nu echter verandering in. Vanaf zaterdag geeft Superweb via haar internetsite openheid van zaken. Aangesloten leden kunnen vanaf maandag verder gebruik maken van alle beloofde diensten.

Op 2 oktober jl. is Superweb - met als partner Eneco - van start gegaan met een unieke internetservice. Toen we dit concept introduceerden wisten we dat we iets bijzonders brachten. We zijn dan ook bedolven onder een stroom van reacties. Het personeelsbestand van Superweb is daarom in de laatste twee maanden flink uitgebreid. Enkele partnerbedrijven helpen bij de verwerking van de vele reacties. Daardoor kunnen we onze leden de komende weken steeds beter en sneller van dienst te zijn. Vertraging in de communicatie van onze kant zal zo verdwijnen. Wij vragen hiervoor geduld en begrip.

Aan de basis van de unieke formule staat nieuwe technologie die voor het eerst bij Superweb is geïntroduceerd. Wij zijn de laatste tijd genoodzaakt geweest om technische aanpassingen te verrichten aan het systeem achter Superweb. Specialisten uit de hele wereld zijn de laatste weken bezig geweest met het implementeren en aanpassen van de technologie. Abonnees hebben helaas hinder ondervonden van de werkzaamheden van onze technici.

Wij voelen ons sterk gesteund door de support van gerenommeerde partijen gedurende het leerproces dat we de afgelopen weken hebben doorlopen. Ook de specialisten van IBM zijn we zeer dankbaar voor de enorme inspanningen en prestaties die zij de afgelopen tijd hebben verricht. Een oplossing voor de problemen, die veroorzaakt worden door de hardware configuratie, wordt op dit moment gevonden in een uitbreiding van het systeem.

Om problemen tijdens de start te voorkomen heeft Superweb er vanaf het begin bewust voor gekozen om de aangemelde mensen stapsgewijs op het net van Superweb aan te sluiten. Superweb zal deze aanpak de komende tijd continueren. De fasering is bedoeld ter voorkoming van de zogenaamde 'files' op het netwerk van KPN. Dat zou vervelende vertragingen en problemen bij het inbellen kunnen veroorzaken. Dit willen wij hoe dan ook voorkomen. Wij verwachten begin november de tweede stap in de fasering door te voeren.

Superweb is een nieuwe Nederlandse Internet Service Provider met een unieke formule. Superweb biedt als enige provider landelijk Internettoegang zonder telefoonkosten. Abonnees kunnen via een 0800-nummer onbeperkt surfen voor f 35,- per maand of f 99,- per kwartaal. Voor dat bedrag krijgen ze ook een eigen e-mailadres en ruimte voor een homepage. Inbellen is mogelijk met zowel reguliere- als ISDN-modems. Superweb werkt samen met ENECO Call Services om betaalbare, hoogwaardige Internettoepassingen te leveren. Het Superweb-team telt op dit moment 20 medewerkers. Meer informatie over Superweb is te vinden op www.superweb.nl .

22 okt 99 19:31

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie